UDSTILLING PÅ DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING 2021

Den næste udstilling med Koloristerne på Den Frie udstillingsbygning i København vil løbe i perioden fra 19. januar til 21. februar 2021!

Vi har fået 4 nye medlemmer ind i gruppen, så nu består Koloristerne af følgende navne:

Søren Ankarfeldt, Eli Benveniste, Martin Berge, Asger Harbou Gjerdevik, Jørgen Teik Hansen, Nanna Hertoft, Ingvald Holmefjord, Ida Kvetny, Anker Mortensen, Lisbeth Nielsen, Niels Reumert, Hartmut Stockter, Kurt Tegtmeier, Helle Thorborg, Inge Lise Westman, Maria Wærens og Carsten von Würden.

Vi har inviteret følgende kunstnere med som gæster til udstillingen:

Christina Hamre, Signe Jais, Jacob Oksbjerg, Esben Klemann, Michael Norre, Lærke Lauta, Jean Marc Routhier, Sophus Ejler Jepsen, David Noro, Anne Torpe, Jon Pilkington, Søren Sejr, Anne Sofie Meldgaard og Regitze Engelsborg Karlsen.

De mange nye ansigter på den kommende udstilling er alle visionære, gode og yngre kunstnere, som virkelig har tilført den gamle institution Koloristerne et nyt interessant potentiale, således at gruppen kan vedblive med at være blandt de bedste kunstnersammenslutninger i Danmark.

Vi glæder os meget til at vise Jer resultatet!

Udstilling på DEN FRIE i Marts 2019

KOLORISTERNE har tidligere haft fast base på Den Frie og vi er glade for atter at få muligheden for at udstille her, da stedet i kraft af sin historie og sit renomme tiltrækker et stort og bredt publikum. Den kommende udstilling bliver vigtig, fordi der er et stort generationsskifte på vej i gruppen. Vi har været så heldige at kunne mobilisere et nyt hold af meget talentfulde og markante unge kunstnere, hvilket vil give os mulighed for at lave et nyt og uforudsigeligt brag af en Kolorist udstilling i hjertet af København.

Men måske vigtigst af alt ser vi den kommende udstilling som en mulighed og chance for at bringe stafetten videre for denne gamle danske kulturinstitution Koloristerne.

Kunstnersammenslutningen Koloristerne repræsenterer et stykke unikt dansk kunsthistorie, som vi sætter en ære i at bevare og vitalisere med nye unge talentfulde kræfter. Det er gruppens vision at Koloristerne skal vedblive med at tale til og spejle samtiden og således fortsætte med at være en vigtig og vægtig markering i fremtidens kunstliv, samtidig med at gruppen har tyngde i kraft af de ældre kunstneres erfaring og indsigter. Med en aldersforskel på næsten 70 år fra den yngste til ældste udstiller, repræsenterer Koloristerne hele den moderne danske kunsthistorie i een gruppe. Et princip vi ser som en vigtig styrke, som vi også fremover vil lægge vægt på.

Glæd Jer til vores næste udstilling, det bliver så godt!!!

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.