Udstilling på DEN FRIE i Marts 2019

KOLORISTERNE har tidligere haft fast base på Den Frie og vi er glade for atter at få muligheden for at udstille her, da stedet i kraft af sin historie og sit renomme tiltrækker et stort og bredt publikum. Den kommende udstilling bliver vigtig, fordi der er et stort generationsskifte på vej i gruppen. Vi har været så heldige at kunne mobilisere et nyt hold af meget talentfulde og markante unge kunstnere, hvilket vil give os mulighed for at lave et nyt og uforudsigeligt brag af en Kolorist udstilling i hjertet af København.

Men måske vigtigst af alt ser vi den kommende udstilling som en mulighed og chance for at bringe stafetten videre for denne gamle danske kulturinstitution Koloristerne.

Kunstnersammenslutningen Koloristerne repræsenterer et stykke unikt dansk kunsthistorie, som vi sætter en ære i at bevare og vitalisere med nye unge talentfulde kræfter. Det er gruppens vision at Koloristerne skal vedblive med at tale til og spejle samtiden og således fortsætte med at være en vigtig og vægtig markering i fremtidens kunstliv, samtidig med at gruppen har tyngde i kraft af de ældre kunstneres erfaring og indsigter. Med en aldersforskel på næsten 70 år fra den yngste til ældste udstiller, repræsenterer Koloristerne hele den moderne danske kunsthistorie i een gruppe. Et princip vi ser som en vigtig styrke, som vi også fremover vil lægge vægt på.

Glæd Jer til vores næste udstilling, det bliver så godt!!!

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.